Jazyk / Language:  česky englishdeutschhrvatskiпо-русскиitalianopolskislovenskymagyar

Ochrana soukromí

Zásady ochrany osobních údajů pro mobilní aplikaci MYTO CZ a samoobsluhu

Společnost Kapsch Telematic Services spol. s r.o. zpracovává některé údaje ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění, o uživatelích mobilní aplikace „MYTO CZ“. Dále uvádíme, jaké údaje zpracováváme a za jakým účelem.

Zveřejnění našich zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů jsou k dispozici na naší webové prezentaci „mytocz.cz“. Tento odkaz obsahuje termín „ochrana osobních údajů“ a je na stránce zřetelně uveden. O změnách našich zásad ochrany osobních údajů budete informováni právě na odkazované webové stránce.

Jaké údaje uchováváme?

Když zřizujete svůj přístupový účet nebo se jím přihlašujete do naší mobilní aplikace, budete požádáni o zadání registrační značky vozidla, čísla účtu vozidla v mýtném systému a o identifikační číslo palubní jednotky OBU ID.

K čemu používáme údaje od Vás?

Údaje, které od Vás dostaneme, použijeme pro Vaši autentizaci kvůli povolení přístupu k údajům z účtu Vašeho vozidla a pro využití některých dalších funkcí naší mobilní aplikace.

Jak chráníme Vaše informace?

Náš systém je pravidelně prověřován se zaměřením na bezpečnostní nedostatky a zjištění zranitelnosti tak, aby použití naší webové prezentace a/nebo mobilní aplikace bylo co možná nejbezpečnější. Nepoužíváme certifikát SSL, protože poskytujeme jen články a veřejně dostupné údaje. V mobilní aplikaci nepožadujeme zadávání jmén, emailových adres nebo čísel platebních karet.

Použití cookies

V rámci provozu naší mobilní aplikace nepoužíváme cookies.

Vyloučení třetích stran

Shromážděné údaje nepředáváme třetím osobám, vyjma osob uvedených ve Smluvních podmínkách provozovatele systému elektronického mýtného.

Sledování

Nepovolujeme jiným stranám sledování chování uživatelů.

Zásady informační otevřenosti

Na případné prolomení ochrany dat Vás, ve smyslu zásad informační otevřenosti, upozorníme oznámením ve webové prezentaci.

Kdykoli se rozhodnete odhlásit se do budoucna z odběru informativních zpráv elektronické pošty, zašlete nám zprávu elektronickou poštou a my Vás z odběru bezodkladně vyloučíme.

Kontaktní údaje

Údaje, které o vás evidujeme, lze změnit požadavkem, který nám sdělíte:

  • zprávou elektronické pošty
  • telefonicky

Máte-li nějakou otázku k těmto zásadám ochrany osobních údajů, můžete nás oslovit na následujících kontaktech:

  • adresa: mMYTO CZ, P.O.Box 33, 130 11 Praha 3
  • telefon: 800 6986 29
  • e-mail: info@mytocz.cz

Souhlas

Stažením aplikace potvrzujete, že jste se s těmito zásadami ochrany osobních údajů seznámil a vyjadřujete svůj souhlas se zpracováním výše uvedených údajů za podmínek uvedených v těchto zásadách ochrany osobních údajů a ve Smluvních podmínkách provozovatele systému elektronického mýtného, které jsou k dispozici na www.mytocz.cz.


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2017